Betegtájékoztató

fontos tudnivaló betegek és gyermeket vállaló nők számára


Milyen egészségügyi gondokhoz tudunk segítséget nyújtani?

A Pszichoszintézis Labor egy olyan alternatív orvosi bioenergetikai kutatólabor, ami főleg az anyagtalan tényezők emberi, állati szervezetre gyakorolt hatásait kutatja. Magyarországon a betegeknek arra van lehetőségük nálunk, hogy különleges gyógyíthatatlan betegségeikkel kapcsolatban kérdezhetnek e-mailben tőlünk a Magyarországon nem ismert gyógyítási vagy kezelési lehetőségekről és egyebekről.

Az e-mailes tanácsadás mindig ingyenes!

 1. A fentiekből következően olyan egészségügyi területeken tudunk támpontokat adni, amelyeket sem a hagyományos orvoslás, sem a természetgyógyászat megoldani nem képes. Csak ilyen esetekben adunk tanácsot. Egyéb esetekben a fent nevezett szakemberekhez kell fordulni.
 2. A kicsi laboreltérés már komoly molekulárbiológiai folyamatokat sejtet az adott szervben vagy szervrendszerben. Ilyenkor megannyi hagyományos gyógyszer állandó szedése helyett  a biológiai orvoslás módszereit érdemes alkalmazni, mert azzal sokkal hatásosabb eredmények érhetők el. Miközben egy hagyományos gyógyszerre beállítás azt jelenti, hogy bizonyos gyógyszereket az esetek többségénél állandóan szedni kell, a biológiai orvoslásnál adott esetben lehetőség van arra, hogy a beteg szerv vagy szervrendszer állandó gyógyszerek szedése nélkül elérje korábbi funkciós szintjét és újra egészségesen működjön, ha idejében lépünk az ügyben. Hogy miért lehetséges ez? Azért, mert a hagyományos orvoslás nem arra törekszik, mint a biológiai. A hagyományos orvoslás a kezelésre összpontosít, miközben a biológiai orvoslás a meggyógyítást, az okok kiderítését, az oki kezelést tartja célnak.
 3. Meggondolandó az is - hogyha a hagyományos orvoslás zsákutcába jut - hogy olyan technikák irányába is forduljunk, ami idegen és még szokatlan a számunkra. Orvoslások tucatjai futnak egymás mellett kiváló eredményeket produkálva. A hagyományos orvoslás csak egy nézetet képvisel és a világon általános eredményei nem érik el a 35%-ot. Ez annyit jelent, hogy 100 általános betegből általában csak 35-öt tudnak teljesen meggyógyítani és 75 ember állapotán tudnak jelentősen javítani. Sokan nem tudják, hogy az alternatív orvosi módszerek kombinációival ennél jóval nagyobb eredmény érhető el. Jól koordinált alternatív módszerek együttes alkalmazásával akár 65%-os meggyógyulási ráta, és a betegek 95%-ánál javulás érhető el. Ezt mi - és mások is - szintézises vagy holisztikus orvosi szemléletnek, és gyakorlatnak nevezzük.

Lelki, más szóval pszichológiai panaszok

 1. A fentiek értelmében ha lelki problémái vannak, akkor azt kell először kiderítenie, mikor kezdődött a probléma. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy sok lelki gond alapja már a gyermekkorban elkezdődött. Apa, anya, testvér, nagyszülők, szomszédok, nagynénik, nagybácsik, óvónők és tanárok gyermekkorban véghezvitt ártalmas vagy ártalmatlan dolgai jelentősen befolyásolják későbbi  személyiségünk alakulását.  Ezért válasszon magának egy nyugodt, csendes helyet, ahol nem zavarják és tegye a következőt: - Menjen jelenlegi problémájából időről-időre visszafelé és pörgesse visszafelé életeseményeit; ahol érdekes vagy fontos jó vagy rossz eseményre bukkan időzzön el egy kicsit. Vizsgálja, járja körül az akkori helyzetet. Elevenítse fel az eseményeket és figyelje meg, milyen érzés lesz úrrá Önben, és figyelje meg testi tüneteit is. Lehet, hogy összeszorul a gyomra vagy torka, lehet, hogy sírni fog, de lehet, hogy újra vidám lesz és nevetni fog egy esemény kapcsán. Jegyzetelje le ezeket az eseményeket az érzésivel és tüneteivel együtt egy tiszta A4-es papírlapra. Nagyon fontosak lehetnek ezek az Ön problémáinak megoldásában. A lelki problémák megoldására a hagyományos pszichológiai, pszichiátria szerek helyett igen hatásosan alkalmazható a Dr. Bach cseppek, a homeopátia és az elektro-akupunktúra modern irányzata a pszichológiai / pszichiátriai impulzus terápia. Nagyon sok esetben végérvényes megoldás születik ahelyett, hogy erős pszichiátriai szereket szednénk egy életen át. Újabb kutatásaink az is igazolták, hogy vallásos betegeknél bizonyos imaszakaszok, zsoltárok személyre szabott kijelölése és adott ideig napi imába iktatása meglepően jó eredmény hozott a beteg lelki és orvosi állapotában!

Orvosi, neurológiai és pszichiátriai panaszok

 1. Ha Önnek orvosi, belgyógyászati, pszichiátriai vagy neurológiai panaszai vannak - különösen akkor, ha az orvosi leletek nem mutatnak biztos útmutatást - akkor az a teendője, hogy megbeszéli orvosával baja javításának lehetőségeit. Ha az ott hallottak és az eddigi történések nem kielégítők az Ön számára, akkor vegyen egy másik A4-es papírt és írja le időrendi sorrendben összes orvosi történéseit, műtéteit, meggyógyított és meg nem gyógyított betegségeit és az ezekre alkalmazott orvosi módszereket (műtétek, gyógyszerek, infúziók, egyéb kezelések) majd végül azon elhatározásáról is nyilatkozzon, hogy jó-e Önnek jelenlegi állapota úgy, ahogy van, vagy van Önben egy erős változtatási szándék arra vonatkozóan, hogy a helyzetét jobbá tegye. Írja le még jelenlegi panaszait (fájdalom, érzés stb.) és azt, hogy ezek mikor és mire javulnak, vagy azt hogy mikor rosszabbodnak. A javulások és rosszabbodások mellé írja oda a napszakot (reggel, délelőtt, délben, délután, este vagy éjszaka), írja le az időpontot is, ha a fájdalom vagy a tünet pontosan, mindig ugyanakkor jön elő. Jegyezze fel a panasz körülményeit is;  olyat mint azt pl. hogy ha süt a nap, vagy esik az eső, ülve vagy állva, fekve stb. javul vagy rosszabbodik a tünete. Küldje el 1 évnél nem régebbi orvosi leleteit: CT, MR, ultrahang, kórházi zárójelentés, házi orvos vagy szakrendelés által elrendelt laborlelet, röntgen felvétel stb. Ha 1 évnél régebbi leletei vannak, akkor azokból is a legújabbakat küldje el.
  Miről tájékoztasson még minket a beteg? Arról, hogy
  - milyen gyógyszereket szed,
  - milyen gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású természetgyógyász készítményt szed,
  - milyen étrend-kiegészítőt szed,
  - írja össze azt is, hogy milyen ételeket fogyaszt naponta,
  - és végül nyilatkozzon arról, hogy milyen ételekre, gyógyszerekre és növényekre stb. allergiás
 2. Döntő jelentőségű az is, hogy például a nőknél milyenek a menzesz körülményei ezért nekik erről bővebben kell nyilatkozniuk. A terhes nők esetében sokkal több különleges tünet áll elő, ezért náluk fokozottan ajánlott egy betegnapló vezetése.

Meddőség - homotoxikológiai eredetű meddőség

 1. Meddőség esetén különbséget kell tenni azok fajtája között. A Pszichoszintézis Labor a meddőségek azon fajtáinál tud hatásos útmutatást adni, melyeket a homotoxikózis okozott. E típusú meddőség ismérvei a következők: 1. A nő és férfi minden orvosi lelete negatív - legfeljebb apró eltérések lehetnek, 2. Spontán közösüléssel, inszeminációval és lombik bébi programmal sem sikerül a teherbe esés. Az ilyen típusú meddőségnél megbízható eredmények érhetők el egyszerű módszerekkel a nők 40. életévéig.

Ha a fentieket átgondolja és előkészül, akkor problémáinak megoldását már ezzel megkezdi. Nagyon lényeges összefüggések derülhetnek ki abból, ha a fenti módon összefoglalja egészségügyi, lelki és meddőségi problémáit. Ezzel az eljárással Ön a Pszichoszintézis Labort segíti abban, hogy minél pontosabb tanácsot tudjunk adni saját gyógyulása érdekében.

A legalaposabb esetfelvétel a homeopátiás orvosi esetfelvétel - 2 óra

Ahhoz, hogy a legjobb és legsikeresebb tanácsot lehessen adni első alkalommal elengedhetetlen egy homeopátiás orvosi esetfelvétel a háziorvosi praxisban gyakori 5-10 perces megbeszélés helyett. Az alábbi 2 órás konzultáció minta egy példa erre.  Eközben olyan fontos részletek is kiderülnek, melyekre egyébként idő hiányában nem lenne lehetőség.

A sikertelen teherbe eséssel küzdő nőknél azért fontos ez az első 2 óra, mert itt olyan dolgok derülnek ki, mint például a következő: Amikor az a kérdés merül fel, hogy van-e panasz, rendszerint az a válasz, hogy nincs. Azonban csakhamar kiderül, hogy pl. görcsös menzesze van és ovulációkor égő fájást érez a jobb oldali petefészekben, de erre nőgyógyásza azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni, ezért nem mert nyilatkozni. Ez nem így van! Ez fontos betegségre utaló panasz, nem szabad elhanyagolni! Meg kell gyógyítani és meg is lehet, még akkor is ha minden orvosi lelet negatív. Ilyen és egyéb elhanyagolt tünetek sokasága derül ki rendszerint az első esetfelvételkor.

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatók az első minta konzultáció témái:

Mindenre kiterjedő általános állapot felmérés minta (2 óra) perc
1. Adatfelvétel 3
2. A jelenlegi tünetek, panaszok meghallgatása (Dr. J. T. Kent amerikai orvos kérdezési sémája szerint) - a betegek és az átmenetileg meddő nők szakszerű kikérdezése annak érdekében, hogy minden lehetséges probléma kiderüljön 30
3. Szervrendszerek előanalízise - egy bioenergetikai gyorsteszt 10
4. Dr. Reckeweg szerinti 6 szövetállapot előanalízise 12
5. A hozott orvosi leletek áttekintése, értelmezése 20
6. A jelenleg szedett gyógyszerek és egyéb készítmények kölcsönhatásainak ellenőrzése 15
7. A legproblémásabb területek elektro-biokémiai ellenőrzése 15
8. Epikrízis, tanácsadás, javaslat a probléma (betegség, meddőség) megoldására 15
Az összes eljárás (2 óra) 120

© PSZICHOSZINTÉZIS LABOR - Minden jog fenntartva
Szabadon átvehetők más honlapra a honlapunkon lévő anyagok, ha az átvett anyag végén egy link szerepel a Pszichoszintézis Labor honlapjához
A honlapot a következő böngészőkön teszteltük:  Internet Explorer,  Firefox, Opera, Safari 
Ajánlott felbontás: 1024x768