PSZICHOSZINTÉZIS LABOR
PSZICHOLÓGIAI ÉS ORVOSTECHNIKAI TANÁCSADÓ
a liechtensteini Dr. Barthel & Dr. Barthel AG, Homeopátiás Orvosi Intézet konzultánsa
Budapest, XIV. Mobil: +36 20 489-3102, www.pslabor.hu

Alapítva: 1997


Ez a Dr. Barthel féle magaspotenciás homeopátia, a Dr. Reckeweg féle homotoxikológia és a Dr. Voll féle elektroakupunktúra kutatólaborjának honlapja

Mindenre van alternatíva! A honlap aktualizálva: 2017. november 18.
ÚJ FŐOLDALRA

Professzionális bioenergetikai kutatások

20 év tapasztalat és kutatás a speciális betegségek területén

Mi a PSZICHOSZINTÉZIS LABOR?

A PSZICHOSZINTÉZIS LABOR egy alternatív orvosbiológiai, pszichológiai és agyprogramozási kutatólabor nemzetközi tudományos kapcsolatokkal. A lakosság számára a szolgáltatások megszűntetése után is van lehetőség a következőkre: 1. Terhességi problémák esetén felvilágosításra, 2. Betegségek esetén szakirányú tájékoztatásra, 3. Gyermekbetegségek esetében iránymutatásra. Kutatásaink a  legfejletteb irányba haladnak. Ilyen például az agy programsorokkal való átprogramozásának leghetősége. Ezen kívül a labor orvosi és pszichológiai módszerek összehasonlításával, a homeopátiás gyógyszerek hatásaival, a homotoxikológiai készítmények alkalmazásának kiterjesztésével, pszichológiai kutatásokkal foglalkozik. Kutatja az emberre hatást gyakorló káros sugárzások és a születési horoszkópban szereplő bolygóállások betegségdetermináló hatásait is. Több nemzetközileg elismert orvosi intézettel, gyógyszergyártóval és gyógyszertárral, valamint gyógyszer-importőrrel áll szakmai kapcsolatban. A PSZICHOSZINTÉZIS LABOR a liechtensteini Dr.Barthel & Dr.Barthel Anstalt tudományos konzultánsa, így annak összes meglévő tudományos ismeretének birtokosa.

Kedves honlap látogató!

Ez az oldal merőben más információt nyújt, mint amit más hagyományos orvosi vagy természetgyógyászti honlapokon talál. Mi más irányba megyünk, mint az említett technológiák. Mi a lényeget ragadjuk meg. Az ember teremtésének alapvető rendszerén keresztül vizsgáljuk a dolgokat, hiszen ez a legjobb út a gyógyításban.

A fentiekből következően olyan dolgokat tudunk javasolni, melyeket mások egyelőre nem tudnak. Így, akik nyitottak a különleges alternatív, bioenergetikai orvosi technikák irányába, és eddig problémáikat sem a hagyományos orvoslás, sem a természetgyógyászat technikái nem tudták kielégítően megoldani, az általunk javasolt technikákkal biztosabban célbajutnak. Felbecsülhetetlen érték az, ha valaki nyitott az olyan új dolgok felé, melyek alapjai régi bölcsességekre épülnek.

Elemi szükséglet az, hogy végre a megcsontosodott egyetemi orvoslás modernebb irányba forduljon. Senki nem gondolhatja azt, hogy sok esetben néhány pirula elég ahhoz, hogy csodás gyógyulások álljanak elő. A beteg aktív közreműködése nélkül semmit nem ér az orvoslás és a modern gyógyszerek sem. Előtérbe kerül a lélek, az életmód és a gondolkodás kérdése is, mint betegséget okozó tényező. Ezen kívül az erkölcs maradandó károsodása méginkább felborítja a testi-lelki egyensúlyt. Minden gondolat, minden érzés, a lélek legkisebb rezdülése is nagy jelentőséggel bír az egészség-betegség viszonylatban.

Ezért átgondolva az eddigi néhány száz éves modern, és több ezer éves ősi orvostudományt, el kell gondolkodnunk, meddig is jutottunk eddig és miért. Az igazság az, hogy az ősi gyógymódokat szinte teljesen elfelejtettük, csak morzsák maradtak e tudásból, néhányat kivéve: gyógynővény terápia, akupunktúra és néhány népgyógyászati elem. A modern orvostudomány csak a sebészetre és a gyógyszeriparra épít.

Az alábbi táblázatban azokat a betegségeket említjük meg, melyeket a hagyományos orvoslás helyett az általunk ajánlott módszerekkel lehetett megoldani:

A hozzánk fordulók gyakoribb betegségtípusai
anyagcsere zavarok meddőség bizonyos típusai sejtkárosodások
bizonyos ráktípusok 7 cm átmérőig menstruációs panaszok sejt toxikózis
degeneratív sejt és szervelváltozások precanceriózus állapotok tisztázatlan krónikus esetek
gyomorfájdalmak rejtelmes toxikus állapotok toxikus májgyulladás
asztma húgyúti gyulladások allergiás tünetek

Milyen orvosbiológiai és egyéb technikákat javaslunk?

Az első igen hatásos technológia a homotoxikológia. Ez elég új orvosbiológiai tudomány. Dr. Hans-Heinrich Reckeweg német homeopátiás orvos - a Heel cég alapítójának - homeopátiás komplex orvosi módszere. Szerinte a sejtekben rekedt úgynevezett homotoxinokat kell kioldani ahhoz, hogy újra meggyógyulhassunk. Az egyéb méregtelenítési módszerek erre nem jók, mert azok csak a nem sejtközi mérgeket képesek kioldani. Azonban ha a sejten belüli méregtelenítés nem történik meg, akkor semmilyen módszerrel nem lehetséges a gyógyulás. Ez a speciális méregtelenítési módszer vény nélküli homeopátiás tablettákkal és homeopátiás cseppekkel, ivóoldatnak használt injekciókkal teljes biztonsággal megoldható. Különösen az allergiásoknál segít e módszer, mert az allergiás betegek 85%-ánál igen magas a homotoxin érték - különösen a tüdőben - és az antihomotoxin módszer nagy eredményeket és nagy enyhülést hoz. Dr. Hans-Heinrich Reckeweg homotoxikológiája nem egyszerűen csak méregtelenítés, hanem egy komplex homeopátiás molekulárbiológiai sejtszintű gyógyító rendszer! Közérthetően a Homotoxikológia és a Tudományos alapok linken olvashat a témáról. Sokkal nagyobb teljesítményt képes ez a módszer elérni, mint amit bárki is eddig képzelt az ilyen eljárásokról. A nőgyógyászatban, a terhesség előkészítésben, az alternatív terhesgondozásban és szülés előkészítésben messze nagyobb teljesítményeket képes elérni, mint amire egy nőgyógyász eddig gondolhatott. Ez az eljárás mindezt anélkül teszi, hogy káros mellékhatású gyógyszerek bejutnának a női szervezetbe és kockára tennék a terhes nő és a magzat egészségét.

A homeopátia sokoldalú lehetőségeit nem sokan ismerik. Szakszerű alkalmazásával szenzációs eredmények érhetők el. Például jó állapotú áttétes rákos betegek állapota hosszú ideig (5-8 év) is jó szinten tartható célorientált C10.000-es, azaz XM potenciás homeopátiás gyógyszerekkel. Alkalmazhatjuk betegség megelőzésére és nagyon komoly betegségek meggyógyítására. A homeopátia életerő erősítő funkciója segít a mai stresszes életvitel betegségeinek megelőzésében. Mi felsőfokon ismerjük a homeopátiás gyógyszerek alkalmazásának minden módját, hiszen kutatjuk is a gyógyszerek hatásait. Különösen kiemelkedő teljesítmény érhető el a Dr. Barthel módszerrel , ahol a homeopátiás gyógyszer kiválasztása nagyon pontosan történik és az alkalmazott homeopátiás potencia ritkán alacsonyabb, mint C200 és C10.000. A homeopátiás gyógyszereknek különböző gyógyszerformái vannak (golyócska, tabletta, injekció és cseppek). A Dr. Barthel módszernél mindig csak 2 db golyócskát (globulust) adnak és hosszan kivárják a gyógyszer hatását, mert egy C10.000-es hónapokig is hat.

Az érzelmi és lelki tanácsadások alapja a Dr. Roberto Assagioli féle pszichoszintézis. A pszichoszintézis technikái mellett mai világunkban is jó eszköz a Ji Csing. Kiválóan alkalmas érzelmi problémák megoldására. A Dr. Bach féle cseppek nagyon sok lelki-érzelmi gondot tudnak orvosolni. Komoly problémák oldhatók meg e két technikával azért, mert a 4200 éves múltra visszatekintő Ji Csing ma is igaz bölcselete kínai császárok birodalmának irányítását segítette, ma viszont életünk helyzeteinek kiváló segítői a könyvben leírt bölcseletek sokasága. A Pszichoszintézis Labor jól ismeri a Ji Csing minden technikáját, mert kutatta és fejlesztette azt; úgynevezett Ji Csing kártyákat hozott létre, melyek megkönnyítik a tanácsadást. A Ji Csing-el mindenki számra és minden helyzetre egyedi tanács adható. Ezekkel az eszközökkel - és még sok mással - tanácsot tudunk adni Önnek jogi, családi, társkeresési, válási, üzleti, munkahelyi és egyéb problémáira, peres ügyeinek esélyeire. A homeopátia is kiválóan alkalmazható lelki, sőt pszichiátriai problémák megoldására. Újabb kutatásainknál beigazolódott, hogy elektronikus impulzusokkal a depresszió, bánat és harag is kiválóan gyógyítható. Azonban minden érzelmi-lelki tanácsnál a következőkre kell ügyelni: nem elég a tanácsot adni és kapni, azt érteni és integrálni kell tudni az adott helyzetben. Ez azonban már a tanácskérő dolga.

A Dr. Bach féle cseppek a számtalan jelenlévő lelki-érzelmi gondot elmulasztják, meggyógyítják. Megelőzik az e problémákból keletkező betegségek kialakulását, így a lelki eredetű rákbetegségek kialakulásának is jelentős ellenszerei. Vény nélkül kaphatók a patikákban. Kiválasztásukhoz látogasson el Bach cseppek linkünkre vagy kérjen tőlünk tanácsot e-mail-ben.

Az orvosi asztrológia lehetőséget nyújt a később bekövetkező lehetséges betegségek korai felismerésére és a betegség kialakulásának elkerülésére bizonyos megelőző technikákkal. Alkalmas a rejtett meddőség okainak kiderítésére is. Azért érdemes orvosi asztrológiával foglalkozni, mert már nagy múltra tekint vissza és különösen az 50-es évektől visszamenően nagyon sok orvos használta betegségek kiderítésére. Napjainkban újra éledőben van az orvosi asztrológia. Komoly diagnózis elkészítéséhez szükség van a pontos születési helyre és a pontos születési időre. Nem szabad megijedni az ezzel a módszerrel megismert betegségektől, hiszen a lényeg a korai felismerés, a hajlam tisztázása és a betegség kialakulásának megelőzése. Itt hívjuk fel a figyelmet arra, hogy állatok orvosi horoszkópja is elkészíthető! Honlapunk állandó fejlesztés alatt áll. Később több orvos, gyógyszerész orvosi asztrológiai módszeréről beszélünk, és persze saját kutatásainkat is közreadjuk majd. Az asztrológiához értők tudják, hogy nem csak a születési horoszkópnak, hanem a tranzitoknak is nagy jelentősége van a betegségek kialakulásában.

A Pszichoszintézis Labor tudományos filozófiája

Azokat a technikákat ismertetjük, melyekkel a Pszichoszintézis Labor foglalkozik. Az első és legfontosabb technika az, hogy miként növelhető a gyógyító teljesítmény a maximumra. A maximális gyógyító teljesítmény elérése nem molekulárbiológiai eszközökkel válik lehetségessé. Az anyag egy megszilárdult energia. A megszilárdult energia tulajdonsága az, hogy nehezen manipulálható, változtatható. Ezért mi a kutatásaink eredményeiből úgy gondoljuk, hogy az anyagot, a bioplazmát fenntartó vagy azt megváltoztató energiákra kell koncentrálnunk. Ezért olyan kutatási irányokba megyünk, melyek azokat az energiákat tárják elénk, melyekkel a bioplazma életműködése a legjobban befolyásolható és megújítható. Nem materiális területeken rejlenek az élet titkai. Az emberi testet és az életet fenntartó energiák megszerzése nem mindig könnyű feladat, de a Pszichoszintézis Labor nem egy olyan eljárást ismer, melyekkel az megszerezhető. Ezen energiák megszerzésének titkai több ezer év orvosi, gyógyítási és kutatási eredményeit foglalják magukban.

A Pszichoszintézis Labor által kifejlesztett modern orvosbiológiai nőgyógyászat és a modern biológiai rákterápia a fent említett módszerekre épül. Nagyon fontos tudnunk és ismernünk azokat a tényeket, melyek bebizonyítják a számunkra a fent említett energiák létezését és viszonylag könnyű elérhetőségét. Ahhoz, hogy megértsük a jövő orvoslásának alapjait néhány alapvető dolgot tisztáznunk kell. Alább pontokba szedjük azokat a kérdéseket, melyek elengedhetetlenül fontosak a megértéshez:

  1. Miért van az, hogy bizonyos betegségek meggyógyíthatók és mások meg nem?
  2. Miért nem csak a molekulárbiológiai eljárások a fontosak?
  3. Igaz-e az, hogy az ember anyagi és anyagtalan rendszerek halmaza?

Nézzük sorban a kérdéseket:

1. Miért van az, hogy bizonyos betegségek meggyógyíthatók és mások meg nem?

Ha azt az alapgondolatot tisztázzuk, hogy a betegség nem anyag, akkor világossá válik ennek a kérdésnek a megválaszolása. Régóta ismert az a dolog - különösen az elektronmikroszkóp felfedezése óta - hogy az anyag erőrendszerek sűrűsödése. Ha például vesszük a szén atomot C, akkor ennek az anyagnak - pedig ugyanazokról az atomokról van szó - két megjelenési formája is létezik: az egyik a gyémánt, a másik a grafit. A kristályszerkezet felépüléséből adódik az, hogy ugyanannak az anyagnak két szemmel is jól látható megjelenése van. A szénatomok egymás közötti erőrendszere - melyet a kristályszerkezet mutat meg - adja ezt a különbséget. Tehát egy anyagtalan erőrendszer határozza meg a gyémánt és a grafit közötti különbséget. A betegség ugyanilyen módon, sokszor az anyag, azaz a molekulák, a DNS megváltoztatása nélkül, a laborleletek eltérése nélkül okoz olyan súlyos károkat, melyek csak jóval később láthatók a klinikai kémiai és egyéb orvosi leleteken. Ha a betegség ilyen rejtelmes módon viselkedik, abból az is adódik, hogy molekulárbiológiai gyógyszerekkel - ahol a gyógyszer molekulái fejtenek ki gyógyító hatást - csak azok a betegségek gyógyíthatók meg, melyekre ez a gyógyszertípus hatni képes. Azonban ekkor sem lehetünk biztosak abban, hogy valóban a betegséget gyógyítottuk meg. Ez azért igaz, mert sokszor egy adott gyógyszert állandóan szednünk kell ahhoz, hogy a tünetek ne jöjjenek elő. Ugyanis, ha abbahagyjuk a gyógyszer szedését, akkor - különösen krónikus betegségeknél - a tünetek újra előjönnek, így azt mondhatjuk, hogy a tüneteket elmulasztottuk, de a betegséget nem gyógyítottuk meg.

Azok a betegségek nem gyógyíthatók meg semmivel, melyek külső eredetűek vagy örökölt jelleget mutatnak és a DNS kód vagy a kozmobiológiai képlet tartalmazza azokat. Azok a betegségek sem gyógyíthatók meg, melyek korábbi szupressziós terápia, vagy súlyosan elhanyagolt egészségi állapotok  következményei. Ezeket a betegségeket kezelni azonban lehet és kell is, de végső meggyógyításuk azért kritikus, mert olyan molekulárbiológiai és energetikai elváltozásokról van szó, melyek maradandóvá váltak.

2. Miért nem csak a molekulárbiológiai eljárások a fontosak?

Az ember egy bio-, pszicho- és spirituális lény állította Dr. Roberto Assagioli olasz neurológus-pszichiáter orvos, és mint ilyen van egy anyagi és szemmel nem látható energetikai része, teste is. Azok a gyógyszerek, - melyek tisztán molekulárbiológiai és biokémiai kutatások eredményei és az ezeket feltaláló kutatók nem számolnak az anyagtalan tényezőkkel pl. aura, a test bioenergiája, az ember élet és fizikai, sőt pszichikai ereje stb. - nyilván csak molekulárbiológiai szinten fejtik ki hatásukat. Ha esetleg anyagtalan szférában is dolgoznak véletlenül - mert erre nem tervezték azokat - akkor pedig nem lehet tudni, hogy ott mit csinálnak. Ezért e gyógyszerek mellett célszerű olyan gyógyszerekkel és orvosi-természetgyógyászati eljárásokkal is próbálkozni, melyek az anyagtalan területek meggyógyítására lettek kifejlesztve. Magyarországon a többi európai államokhoz képest még mindig nem elég nyitottak az emberek ezekre az eljárásokra, és ha igen, akkor úgy gondolják - mert ezt hitették el velük - hogy az alternatív módszerek csak bagatell betegségek meggyógyítására alkalmasak és csak kiegészítő gyógymódnak tekintendők.

3. Igaz-e az, hogy az ember anyagi és anyagtalan rendszerek halmaza?

Az ember anyagtalan és anyagi erőrendszerek összessége, a gyógyításnak is ezt figyelembe véve kell történnie. Ha csak molekulárbiológiai síkon kezeljük az embert, akkor az anyagtalan szféráit nem érintjük és az beteg marad. Dr. Elizabeth Wright Hubbard (1896-1967) - az Amerikai Homeopátiás Orvosi Egyesület első női elnöke - híres materialista professzorától mindent hűen megtanult, de sokszor tapasztalta azt, hogy olyan betegek is nagyon sokat szenvedtek, akiknek minden orvosi leletük negatív volt. A hagyományos orvoslás ezeket a betegeket szimulánsoknak tartotta. Ő azonban homeopatának képezte át magát és e betegeket tüneteik alapján homeopátiával meg tudta gyógyítani. Mit is kezelt E. Wright Hubbard doktornő, ha semmilyen leleteltérés nem volt? Nem mást, mint a fent említett emberben is létező anyagtalan energiaszférát. A homeopátia, az akupunktúra, az elektro-akupunktúra és hasonló gyógymódok az anyagnál magasabb rendű emberi életet fenntartó energia-áramlásokat javítják, gyógyítják és ezen energiaáramlások blokádjait oldják. Felmerül a kérdés, hogy ha laborlelet eltérés is van, akkor meg lehet-e oldani úgy a gyógyítást, hogy csak a fent nevezett energiarendszert kezeljük? Igen! Sőt, sok esetben végső gyógyulást, nőkről beszélve kellemes, könnyű terhességet, könnyű szülést és még sok minden mást is el lehet érni.

Hogy miért nem terjedt el ez a fenti 3 pontban összefoglalt tudományos tényrendszer? Nagyon egyszerű: az orvosi egyetemi tanítások túlzottan koncentrálnak a molekulárbiológiai/anyagközpontú folyamatokra, miközben eléggé háttérbe szorul az energiák kérdése, mint az életfolyamatok elengedhetetlen része. Habár megjegyezzük, hogy Magyarországon ismerünk olyan orvosprofesszort, aki tanít ilyen anyagot és különösen a klasszikus akupunktúrában és homeopátiában jártas.

A bevezető oldal zárszavaként most tekintsünk meg egy alternatív diagnosztikai eljárást.

Dinamikus alternatív diagnosztika

Sokan ismerik már a hagyományos orvosi diagnosztikákat. Ilyen például a mindenki számára közismert vérvétel, amikor a vért az ujjbegyből vagy a kar vénájából nyerik. A vérből nyert klinikai-kémiai értékek elengedhetetlenül hasznos, sztatikus, fix értékeket mutatnak a kinyomtatott leleteken. Ilyen közismert laborérték pl. a vércukor, vérsejtsüllyedés, koleszterin érték, vörös vértest és fehér vérsejt szám stb. A lehetséges értékek egy pillanatnyi állapotát mutatják meg nekünk ezek a leletek. Tehát dinamikus szervreakciókat így nem tudunk megvizsgálni.

A dinamikus szerv és szervrendszer reakciók mérése a legegyszerűbben a Dr. Voll féle elektro-akupunktúrás készülékfélékkel a legpontosabb. A műszer vizsgáló elektródáját a test megfelelő akupunktúra pontjaira helyezve a műszer mutatójának mozgása, annak sebessége, értéke és a mutató esése nagyon pontos jelzést ad az adott szerv vagy szövetterület dinamikus viselkedéséről. Szinte érezhető a szerv kifáradása vagy dinamizmusa és pontos energetikai állapota. Az is gyorsan megállapítható, hogy gyulladásos vagy krónikus degeneratív folyamatok zajlanak a szövetekben vagy akár mindkettő. Ezzel a technikával nagyon gyorsan elkészíthető egy átfogó, precíz vizsgálat. Ezek a készülékek arra is alkalmasak, hogy a Dr. Hans-Heinrich Reckeweg homotoxikológia tana alapjait képező 6 betegségfázist megállapítsuk. Már a korai stádiumokban észlelhető a probléma ezekkel a készülékekkel; már akkor, amikor a laborértékeken csak apróbb változások vagy még semmi eltérés sem látható, de a betegnek már panaszai is vannak.

E bevezető oldalt akár többször elolvasva, azt megértve képet kaphat a kedves holnap látogató a Pszichoszintézis Labor tudományos felfogásáról, kutatási irányairól és a hozzá forduló betegeknek, átmenetileg meddő és terhes nőknek adott tudományos tanácsok irányvonalairól. A Pszichoszintézis Labor nincs egyedül. Külföldi laboratóriumok, gyógyszergyártók és mostmár hazai orvosi műszergyártó cégek is csatlakoznak sikerrel e témakörökhöz egyre nagyobb sikerrel. Kedves honlap látogató! Időzzön el akár több órát is honlapunk oldalain, és ha valami nem világos kérdezzen bátran, válaszolni fogunk. 

Technikai megjegyzés a Pszichoszintézis Labor honlapjához

A honlapot folyamatosan fejlesztjük. Az oldalakat 3:4 arányú képernyőre terveztük. 3:5 arányú képernyőkön is 3:4 arányban látható a honlap két oldalsávval. A számítógép billentyűzet Ctrl++, azaz a CTRL és a számbillentyű + gombjának ismételt nyomogatásával a 3:5 arányú képernyőn nagyítható a honlapkép tetszőleges mértékig. Mobilon, wapon és okos telefonon az Opera Mini böngészővel a honlap  jól olvasható. Ha valaki technikai problémát észlel kérjük jelezze. Ajánlatos az újabb böngészők használata, ezért azt ajánljuk, hogy az amúgy is ingyenes újabb verziókat töltsék le. Webstatisztikánk szerint honlapunkat elsősorban a Firefox, Internet Explorer és az Opera böngészők legújabb verzióival nézik a legtöbben. A honlap alkalmazkodóvá (RWD - Responsive Webdesig) alakításán folyamatosan dolgozni fogunk, így a jövőben a különböző mobil eszközökön is jobban olvashatóvá válnak oldalaink.

Az egér használata a honlapon

Ha a honlap oldalain az egérmutatóval rámegy a képekre vagy a kék pontokkal aláhúzott szavakra, akkor fontos plusz információhoz juthat! 1. példa: ez egy idegen nyelvű szöveg, menjen rá az egérmutatóval a kék pontokkal aláhúzott szövegre és meglátja, hogy egy-két másodperc múlva téglalap alakú buborékban megjelenik az idegen szó magyar fordítása vagy magyarázata: Ez itt a magyar fordítása. 2. példa: Menjen rá az egérmutatóval a bal oldali képre. Rövid időn belül megjelenik a virág magyar neve, zárójelben a latin neve: Sisakvirág (aconitum napellus). Próbálja ki!

© A szerzői jog (copyright) és az üzleti titok joga (cégtitok jog)

Felhívjuk a holnap látogatók figyelmét arra, hogy törvényadta lehetőség a Pszichoszintézis Labor számára az, hogy az e honlapon és bárhol máshol publikált cikkeit és tudományos anyagait jogvédelem alá helyezze, és a cégtitok vagy más néven üzleti titok jogi fogalom témakörébe tartozó információkat - laboreljárások folyamata, a kutatott terápiás eljárások, alternatív orvosbiológiai és egyéb kutatások, know-how, stb. - szigorúan titkosan őrizze, és ezekről mindenféle információ adását megtagadja. 

Fontosabb idézetek a fent nevezett törvényekből:

  • Az 1999. szeptember 1-től hatályos 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvény kimondja, hogy védelemben részesíti az irodalom, a tudomány és a művészet minden olyan alkotását, mely egyéni, eredeti jelleggel bír és rögzítve van. A szerzői jog azt illeti, aki a művet alkotta. A szerző dönt arról, hogy műve nyilvánosságra hozható-e.
  • Az üzleti titok védelme első sorban a Polgári Törvénykönyv és a tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 1996. évi LVII. törvény (Versenytörvény) szabályain keresztül valósul meg. Az üzleti titok fogalma: Az üzemi vagy üzleti titok (cégtitok) a jogszerűen működő üzemmel, illetőleg üzlettel és ezek működésével kapcsolatos olyan adat, amelynek illetéktelen személyek tudomására jutása az üzem, illetőleg az üzlet zavartalan, biztonságos működését vagy anyagi érdekeit veszélyezteti.
  • A Versenytörvény részletesebb értelmezést ad az üzleti titoknak a következőképpen: Minden olyan gazdasági tevékenységhez kapcsolódó tény, információ, adat, megoldás, amelynek titokban tartásához a jogosultnak méltányolható érdeke fűződik, és amelynek titokban maradásához a jogosult a szükséges intézkedéseket megtette.

A fentiek értelmében a Pszichoszintézis Labor tudományos kutatási folyamatait, laboreljárásait jogosult titokban tartani és az információszolgáltatást megtagadni. A publikációkkal kapcsolatban a lábjegyzetben megadott feltételekkel engedélyezett a tudományos anyagok és a holnap tartalom átvétele. Az átvett anyagok profitszerzésre nem használhatók fel.

TERMÉSZETES BIOLÓGIAI TERHESSÉG ELŐKÉSZÍTÉS

Tegyünk többet azért, hogy gyermekeink egészségesen szülessenek!

Napjainkban egyre több az allergiával születő gyermekek száma, melyet a WHO-hoz beérkezett jelentések is igazolnak. Laboratóriumunk több külföldi céggel együtt gondolkodva rájött arra, hogy ezen gyermekek immunrendszere már a születés pillanatában igen gyenge.

Felmerül a kérdés: mi ennek az oka? Már az édesanyában kell lennie valamilyen oknak, amiért a születendő gyermek immungyenge.

Ennek a problémának és egyéb komplikációknak a leküzdésére több lehetőség kínálkozik, de mi  a legtermészetesebb, leghatásosabb és legártalmatlanabb terhességi előkészítést javasoljuk. 

Ez nem más, mint a Dr. Samuel Hahnemann féle homeopátia és a Dr. Hans-Heinrich Reckeweg féle homotoxikológia speciális alkalmazása, a hozzárendelt magzatvédő vitamin, nyomelem, valamint katalizátorkúra.

A terhességet vállalni akaró nő ne csak akkor gondoljon a magzatvédelemre, amikor már terhes, hanem azt megelőzően végeztessen vizsgálatokat és készítse elő fogamzását. Ezzel a gondolkodásmóddal és cselekedettel nagyon sok későbbi bosszúságtól: meddőség, koraszülés,  erős terhességi fájdalom, a beteg gyermek által okozott kellemetlenség és plusz költség stb. az, amitől megkímélheti magát és születendő gyermekét.

Itt megjegyezzük azonban azt, hogy a terhesség első hónapjaiban még nem túl késő az említett technikák alkalmazása, mert a terhesség további hónapjaiban még kielégítő magzat és anyavédelem érhető el, ha az anyánál nem voltak korábbi komolyabb rendellenességek.

Előkészítés nélkül gyakoribb a veleszületett állandó vagy átmeneti immungyengeség és annak következményei az allergiás tüneteken kívül az asztma, bőrkiütések, sápadtság, vérszegénység, gyengeség és gyakori csecsemő és gyermekkori megbetegedések valamint korai fog- és szájbetegségek. Gyakoriak lehetnek a gyulladásos, megfázásos tünetek, a szorongás, félelem és sírás - mint pszichológiai okok - és a testi-lelki alulfejlettség stb.

Mit kell tennie akkor, ha felkeltette érdeklődését a téma? Hívjon fel minket vagy írjon nekünk elérhetőségeinken szívesen felvilágosítjuk Önt a részletekről.

E témáról bővebben  a Terhesség előkészítés linken olvashat.

Mi a homotoxikózis?

A homotoxikózis lényegét megérteni csak akkor lehet, ha először tisztázzuk, hogy mi a homotoxin és mit okoz az emberi szervezetben. Honlapunk homotoxinokról szóló részében és a homotoxikológia oldalunkon utána olvashat, de mindezeket kiegészítve elmondjuk még,  hogy minden olyan anyag homotoxin, ami nem az emberi szervezet sajátja, még akkor is, ha nem káros vagy kimutatható károsodást nem okoz.

Ilyen homotoxinok a mesterséges ételszínezékek, tartósítószerek, az E betűvel jelzett élelmiszer adalékanyagok, melyeket főleg a csomagolt élelmiszerek apró betűs tájékoztatójában említenek meg.

Homotoxin lehet a hajfesték, körömlakk és egyéb kozmetikai szer illetve ruhafesték, különösen akkor, ha ezek a termékek ellenőrizetlen helyről vagy a feketepiacról származnak. Ezek a termékek a bőrön keresztül felszívódva rakódnak le a sejtekben.

Homotoxin hatású lehet a túl olcsó, rossz minőségű gyógyszer is, melynek jó minőségű társához képest számos mellékhatása van.

Jelentős homotoxin lerakódás keletkezik a légszennyezettség fokozott emelkedésével.

Homotoxinként napjainkban több száz, sőt több ezer olyan anyag, molekula is szóba jöhet, melyet naponta fogyasztunk. A homotoxin specifikus anyagok száma egyre növekszik. A homotoxin jellegű anyagokból azok a legveszélyesebbek, melyek a sejtekben úgy rakódnak le, hogy különösebb gondot nem okoznak, a szokásos napi betegdiagnosztikai orvosi laboratóriumok profiljába nem tartoznak, így vizsgálatuk nem történik meg; allergiát sem mindig okoznak, csak egyre felgyülemlett mennyiségben raktározódnak, míg végül nőknél meddőséget, immungyengéknél allergiás, más betegeknél rejtelmes, tisztázatlan eredetű krónikus tüneteket okoznak.

A fent röviden összefoglaltakból akkor lesz homotoxikózis, ha egy betegség tüneteinél egyértelműen kiderül, hogy azokat a homotoxinok nagy mennyisége okozza.

A homotoxinok mennyisége

Biztos van egy megengedett mennyiség, melyet a szervezet még tolerálni képes. Igen, ez az érték 1-4 mg/dl. Ezt azonban nem a vérszérumból kell megállapítani, hanem a szervek szöveteiből, ugyanis a vérben nem jelenik meg a homotoxin.

Hogy a felesleges szervkárosítást elkerüljük, nem a szövetekből veszünk mintát hanem a hajból vagy a vélt homotoxinos terület közelében lévő szőrből. Ebből több laboranalitikai eljárással megállapítható az összhomotoxin mennyisége.

A Pszichoszintézis Labor több külföldi laborral együttműködve - akik részanalitikai vizsgálatot csinálnak - képes 90-95% pontossággal megállapítani az összhomotoxinok értékét bárhol az emberi testben.

Antihomotoxiás terápia

Nyilvánvaló, hogy mire is törekszik az antihomotoxiás terápia. Arra, hogy a homotoxinokat eltávolítsa az adott szervből, szervrendszerből vagy szövetterületről.

Az is nyilvánvaló, hogy a homotoxinokat nem lehet egy újabb anyag bevitelével eltávolítani, nem lehet újabb idegen molekulákat, gyógyszermolekulákat bevinni. Tehát nem alkalmazhatók a szokásos biokémiai, gyógyszerkémiai eljárások és gyógyszerek erre a célra, mert akkor a homotoxikózist fokoznánk, ahelyett, hogy csökkentenénk. A gyógyteák sem jók erre a célra és egyéb ismert méregtelenítő technikák sem, mert ezekkel is még plusz anyagokat vinnénk be, pedig éppen az ellenkezője a célunk, vagyis az, hogy minden olyan anyagot eltávolítsunk a szervezetből - ha nem káros akkor is - ami annak nem sajátja.

Hogyan lehet akkor anyagbevitel nélkül a homotoxinokat kihajtani? Van olyan gyógyszer, ami anyagot nem tartalmazva képes erre? Mi lehet az?

Melyik is az a gyógyszer, ami anyagot nem tartalmaz mégis nagy a gyógyító ereje? Ez nem más, mint a homeopátiás gyógyszer! Igen, de milyen homeopátiás gyógyszer? Olyan, ami bizonyos specifikus kapcsolatban van a homotoxinokkal. Dr. Hans-Heinrich Reckeweg - a homotoxikológia feltalálója - rájött arra, hogy a legspecifikusabb antihomotoxiás homeopátiás gyógyszert a sertés szervkivonataiból lehet előállítani. Ezt is globulus helyett NaCl oldatba téve injekció formájában érdemes gyártani a több százszoros hatás miatt. A NaCl (konyhasó) nem homotoxin, az emberi test szerves része, így nincs gond ezzel a tartósítással.

A Pszichoszintézis Labor ajánlott technikái

Persze a fenti technika alkalmazása és a megfelelő homeopátiás injekció kiválasztása nagy homotoxikológiai szaktudást igényel. A Pszichoszintézis Labor számos technikát fejlesztett ki a fent leírt elmélet szakszerű gyakorlati alkalmazására.

A Pszichoszintézis Labor alternatív orvosbiológiai kutatólabor és nem gyárt homeopátiás gyógyszereket, injekciókat. A fenti eljáráshoz a német Heel GmbH gyárt EU regisztrált professzionális homeopátiás injekciókat.

Az antihomotoxiás terápia széles körben használható a krónikus, a tartós akut betegségek, az allergia, bizonyos rákbetegségek és a homotoxikológiai meddőség területén, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

Az antihomotoxiás terápia jövője

A fentiekből következően - ahol azt láttuk, hogy speciális homeopátiás injekciókkal kihajtható a homotoxin - az antihomotoxikológiai eljárás tovább fejleszthető akkor, ha a Dr. Voll féle elektro-akupunktúrás készüléket is bevonjuk az eljárásba.

A Dr. Voll készülék diagnosztikai eljárásai közé tartozik az úgynevezett gyógyszerteszt módszer. Ennél az eljárásnál a készülék mérőelektródáját a beteg egy adott akupunktúra pontjára helyezik és egy a beteg és az orvosi műszer áramkörébe helyezett tégelybe addig rakosgatják a rendszerint homeopátiás gyógyszereket - tesztampullákat - amíg egy adott gyógyszer a beteg akupunktúra pontján a mért értéket egészséges értékre módosítja. Ezt a gyógyszert a betegnek beadva teljes gyógyulás érhető el.

Persze ezt az eljárást ma már automatizálták, illetve egyszerűsítették így nem kell a tégelybe több tucat szert berakosgatni, hanem egy elektródával végigfutnak több száz tesztampulla fölött és a leghatásosabb gyógyszert néhány perc alatt a több százból kiválasztják.

A Pszichoszintézis Labor rájött arra, hogy e gyógyszer beadása nélkül is bejuttatható a gyógyszer energiája, gyógyító ereje, mely egy elektromos impulzust modulálva kellő hatást fejt ki ahhoz, hogy a homotoxinok eltávozzanak, így a gyógyszerek vagy injekció beadására nem mindig van szükség.

Ha nem sikerül az inszemináció és a lombikbébi program
Azoknak a hölgyeknek illetve pároknak, akik sikertelen inszeminációs orvosi beavatkozáson és sikertelen lombikbébi programon vettek részt azt ajánljuk, hogy ha a jövőben ezekkel a módszerekkel sikereket akarnak elérni, akkor keressenek fel minket a következő objektív okok miatt:

1. Az utóbbi évek kutatásai bebizonyították, hogy bizonyos toxinok képesek felhalmozódni különböző szervekben, szervrendszerekben. Ez a női szervekre is igaz, sőt a férfi szaporító szervekre is. Ezek az úgynevezett homotoxinok képesek a hormonfolyamatokat is gátolni, ezért igen nagy jelentőségű annak ismerete hogy a homotoxin szint mennyi a méhben és az egészséges peteérés érdekében mennyi a petefészekben.

2. Ha a címben jelzett egyik program sem sikeres, pedig az orvosi leletek negatívak, akkor olyan dologra kell gondolni a folyamat során, melyet a hagyományos gyakorlati szülészet-nőgyógyászat nem vesz figyelembe vagy nem tud róla. Például ilyen az a vizsgálati célirány, hogy a terhes nő milyen energiájú helyen alszik? Van-e ott káros sugárzás (Vízér, Dr. Hartmann háló, Dr. Curry háló stb.)? Hasonlóan fontosak lehetnek a kozmobiológiai tényezők, melyeket manapság újra elővesz az orvosok kutatószelleműbb része.

3. A Pszichoszintézis Labor mindezen tényezőket vizsgálja és figyelembe veszi, így az esetek 63%-ában mindig található a hagyományos orvoslás vizsgálódásai körébe nem tartozó eltérés, mely tudományos magyarázatot ad a inszemináció és lombikbébi program sikertelenségére.

4. Ha a probléma - a fogamzásképtelenség -  okát megtaláltuk, akkor vagy spontán létrejön a terhesség, vagy a fenti két módszer valamelyikével biztos eredmény születik.

Bővebben olvassanak a témáról ezen a linken.


© PSZICHOSZINTÉZIS LABOR - Minden jog fenntartva
Szabadon átvehetők más honlapra a honlapunkon lévő anyagok, ha az átvett anyag végén egy link szerepel a Pszichoszintézis Labor honlapjához
A Pszichoszintézis Labor magyarországi szolgáltatói tevékenységeit 2017. február 28-tól végérvényesen megszüntette
Ajánlott felbontás: 1024x768